Gra Tekstowa znanej strona AnimeMax
jest tylko jedna ale niby nie potrzebuje, Kairai Engeki:Kuro Higiki Ippatsu, jak znasz jakies to mzoesz mi podac bo ja zanm tylko ta no i Kugetsu no jutsu, a zreszta ta pierwsza to to nie jest nawet jutsu, tylko wciagniecie goscia do pojemnika i zrobienie z niego saszłyka... wiece czego niby mam sie uczyc jak moge to zrobic nie uczac sie nawet tego (tak mi sie wydaje), a zreszta nie koniecznie chce kogos zabic w koncu to tylko egzamin...
a gdzie są techniki kalanu kaguya?
tomek-kun dzis jest czwartek a w sobote egzamin na chunina wiec nawno zdążyspez sie nauczyc jakis technik .
ja mam tylko nadzieje ze sie tu bedzie liczyla zrecznosc jako szybkosc(mam najwiecej ze wszystkich:D) bo techniki to w sumie nie robia znaczenia bo jesli umiesz ich uzywac i myslec:D to wystarczy tylko ja mam prawie 3 lvl i to mnie boli ze tak malo ninjutsu ale dam jakos rade:)
ale ja nie moge sie uczyc o to chodzi Kiba hehe, mam niby za duzo technik , a ja nie czuje sie gotowy ale i tak wystartuje w egzaminie...
a jesli chodiz o techniki Marionetek to podaj mi jakas nie liczac tych dwoch, nie ma innych chyba...
Ostatnio edytowany przez tomek-kun (2007-11-08 18:42:18)
Kugutsu no Jutsu, Kuro Higikki Ippatsu Kurasuri Engeki tych uzywa kankuro konoha senpuu to juz masz cos wiecej
mowie oprocz tych dwoch... chodzi mi o to czy istnieja jakies inne z tego co wiem to nie...
wszystko sie liczy darkvater, sama zrecznosc nic ci nieda, skoro np jestes glupi(oczywicisce twoja postac:D)
Ostatnio edytowany przez tomek-kun (2007-11-08 18:43:02)
Shinobi Liścia-Klan Inuzuka
To są chyba techniki też miaronetek
Hitokugutsu - technika ludzie- lalki
Kugutsu no Jutsu - no to chyba wiecie
Aka Higi: Hyakki no Sōen - Sekretna Czerwona Technika: Manipulacja Setką Marionetek
Satetsu - żelazny piasek (trzeci Kazekage, człowiek-lalka)
Satetsu Kaihō -Cały stalowy piasek trzeba przeznaczyć na tą technikę. Na początku w powietrzu formuje się z niego kula. Potem ta zaczyna wypuszczać "korzenie". Następnie one rozrastają się, rozdzielają, znów rozdzielają i to wszytko w niesamowicie szybkim tempie. Wszystko naokoło praktycznie jest w zasięgu. (ludzka-marionetka, też trzeci Kazekage)
Satetsu Shigure -Stalowy piach zmienia się w mnóstwo małych pocisków, które w jednej chwili lecą na wroga. Nie można się przed nimi zblokować, można jedynie nieco złagodzić ich siłę. (ludzka-marionetka, też trzeci Kazekage)
ale nie jestem pewny
Ostatnio edytowany przez Okami_Bastian (2007-11-08 19:00:01)
Darkvater czyli rezygnujesz z bycia Mizukage ??
Nom masz bardzo dużą zrecznosc, ale głupi jestes jak but(chodzi o postac w grze i nie obrażaj sie bo to zart xD)
Tomek-kun: Jak skasowałes sobie techniki to napisz o tym na PW do swojego kage i moze pozwoli ci sie nauczyc(a jesli nie to trudno taki los xD)
Ostatnio edytowany przez kiba (2007-11-08 20:01:41)
tomek;] ja chyba z was jestem najslabszy;] ale i tak wystartuje;] nie mam prawie wogole ninjutsu taijutsi ani genjutsu;] znam 8 technik i dziewiata jest SHARINGAN;] ale sprytnie jakimis planami to rozegram:)
dzieki Okami sprawdze je w necie sobie... Kiba, jeszcze ich nieskasowalem niemam serca jutro to zrobie , a tak wogole to Tayson rzadzi a nie Kazekage, chcoiaz to mi sie troskze nie podoba, Hokage wtraca sie w sprawy Kazekage (wojna). No super to ciekawe co z Wioska Mgły
Fajne te jutsu jeszcze raz dzieki Okami...
Ostatnio edytowany przez tomek-kun (2007-11-08 20:41:23)
Aha i mam jeszcze jedną wielką prośbe do wszystkich
NIE PISZCIE O TECHNIKI JAK NIE MOŻECIE
dla was efekt będzie taki sam a nam zaoszczędzi duuuużo roboty tomek jak napiszesz to ci pozwole sie przekfalifikować
usunalem posta bo sie pomylilem i wyglupilem
Ostatnio edytowany przez tomek-kun (2007-11-10 14:08:36)
wiecej niz 15 a patrzyles na to ze niektorzy maja klanowe wiec jako genin moze miec taka osoba np. majaca 18 technik w tym 3 klanowe.